fbpx

MENU

Tel: +30 2110122116 | e-mail: info@oxygentours.com

12

Ιούν

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Δήλωση αναφορικά με την πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

 

H παρούσα δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων καλύπτει όλα τα προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών / χρηστών / μελών. Στο Oxygen Tours σεβόμαστε το ιδιωτικό απόρρητό σας και δεσμευόμαστε να προστατεύουμε τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα τα οποία συλλέγουμε κατά τη χρήση των υπηρεσιών και των σελίδων του δικτυακού τόπου www.oxygentours.gr ή με την συμπλήρωση εγγραφής στο newsletter ή με τη φυσικής παρουσία στα γραφεία μας.

 

Η Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα εφαρμόζεται προς όλους τους χρήστες της ιστοσελίδας καθώς και όσους επικοινωνούν μαζί μας μέσω τηλεφώνου αλλά και δια ζώσης. Η παρούσα Πολιτική εφαρμόζεται στην συλλογή και χρήση των προσωπικών σας πληροφοριών από το Oxygen Tours (π.χ. πληροφορίες που ορίζουν συγκεκριμένο πρόσωπο όπως πλήρες ονοματεπώνυμο ή ηλεκτρονική διεύθυνση).
Η εταιρεία Oxygen Tours – Μελίσσης Γεώργιος έχει ορίσει υπεύθυνο επεξεργασίας για να σας ενημερώσει για τον τρόπο συλλογής και επεξεργασίας πληροφοριών σχετικά με εσάς.

Τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα είναι κάθε πληροφορία που αναφέρεται σε φυσικά πρόσωπα των οποίων η ταυτότητα είναι γνωστή ή μπορεί να εξακριβωθεί.

Σε κάθε περίπτωση επιφυλάσσεστε του δικαιώματός σας να υποβάλετε παράπονα ανά πάσα στιγμή στην επιβλέπουσα αρχή της χώρας σας σχετικά με ζητήματα προστασίας δεδομένων. 

 

Η παρούσα Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα παραθέτει το είδος των πληροφοριών που μπορεί να συλλέξουμε κατά την επίσκεψη στην ιστοσελίδα μας και πώς χρησιμοποιούμε αυτές τις πληροφορίες. Όταν μας παρέχετε οικειοθελώς προσωπικές πληροφορίες, όπως το όνομα σας, τη διεύθυνση ή τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, αντιμετωπίζουμε τις πληροφορίες αυτές με απόλυτη εμπιστευτικότητα. Με την επιφύλαξη ειδικών προβλέψεων της Παρούσας Πολιτικής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα καμία προσωπική πληροφορία δεν αποτελεί αντικείμενο ενοικίασης, πώλησης, δημόσιας ανάρτησης ή κοινοποίησης σε άλλες εταιρείες, οργανισμούς ή ιστοσελίδες. Πριν χρησιμοποιήσετε την ιστοσελίδα, παρακαλώ διαβάστε προσεκτικά το παρόν έγγραφο.

Όπως αποτυπώνεται στους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας  και στην Πολιτική Cookies, οι υπηρεσίες που παρέχονται μέσω της ιστοσελίδας απευθύνονται  προς ένα γενικό κοινό, δεν στοχεύουν τα παιδιά και δεν συλλέγουν εν γνώσει τους προσωπικές πληροφορίες από παιδιά ηλικίας κάτω των 18 ετών
 

Κατηγορίες δεδομένων που είναι δυνατό να συλλέγουμε :

Προσωπικά στοιχεία όπως όνομα, επώνυμο, τηλέφωνο, ημερομηνία γέννησης, αριθμός ταυτότητας ή διαβατηρίου τα οποία είναι απαραίτητα για την έκδοση εισιτηρίων, συμμετοχή σε εκδρομές και λοιπές υπηρεσίες

 

Στοιχεία επικοινωνίας που περιλαμβάνουν τηλέφωνο, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, διεύθυνση χρέωσης, διεύθυνση παράδοσης

 

Οικονομικά δεδομένα περιλαμβάνουν τον τραπεζικό λογαριασμό και στοιχεία κάρτας πληρωμής (δεν διατηρούμε στοιχεία και σας παραπέμπουμε σε ιστοτόπους που μπορούν να τα διαχειριστούν όπως πχ τράπεζες)

 

Τεχνικά δεδομένα που περιλαμβάνουν τη διεύθυνση πρωτοκόλλου διαδικτύου (IP), στοιχεία εισόδου, τύπο και έκδοση του προγράμματος περιήγησης, ζώνη ώρας και  τοποθεσία, τύποι και εκδόσεις πρόσθετων προγράμματος περιήγησης, λειτουργικό σύστημα και πλατφόρμα και άλλη τεχνολογία στις συσκευές που χρησιμοποιείται για να προσπελάσετε αυτόν τον ιστότοπο.

 

Χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα μόνο για να ανταποκριθούμε στα δικά σας αιτήματα. Τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε είτε μέσω της ιστοσελίδας μας είτε μέσω τηλεφώνου είτε με την φυσική σας παρουσία στα γραφεία δεν κοινοποιούνται ή μεταφέρονται σε τρίτα μέρη. Το Oxygen Tours μπορεί να διοχετεύσει προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών / χρηστών / μελών του σε τρίτα νομικά ή/και φυσικά πρόσωπα μόνο στις παρακάτω περιπτώσεις:
– Εάν έχει τη ρητή συγκατάθεση των επισκεπτών / χρηστών / μελών για τη διοχέτευση προσωπικών δεδομένων
– Εάν επιτάσσεται λόγω συμμόρφωσης με τις σχετικές διατάξεις του νόμου και προς τις αρμόδιες και μόνο αρχές
– Μπορεί να μοιραστεί τις πληροφορίες σας με τους προμηθευτές της, όπως αεροπορικές εταιρίες, ακτοπλοϊκές εταιρίες, ξενοδοχεία, πράκτορες ενοικίασης αυτοκινήτων και άλλους παρόχους τουριστικών υπηρεσιών. Η παροχή πληροφοριών στους προμηθευτές περιορίζεται στις απαιτούμενες ώστε να ολοκληρωθεί με επιτυχία μία κράτηση. Οι προμηθευτές μπορούν επίσης να έρθουν σε επαφή μαζί σας για να λάβουν κάποιες επιπλέον πληροφορίες ή για να σας διευκολύνουν σχετικά με το ταξίδι σας.

 

Ασφάλεια – προστασία και διατήρηση των προσωπικών δεδομένων
Λαμβάνουμε αυστηρά υλικά, ηλεκτρονικά και διοικητικά μέτρα ασφαλείας για την προστασία των δεδομένων σας από μη εξουσιοδοτημένα άτομα και από παράνομη επεξεργασία, τυχαία απώλεια, καταστροφή και ζημιά, τόσο με σύνδεση όσο και χωρίς. Ενδέχεται να διατηρήσουμε στην κατοχή μας τα στοιχεία σας , κατ’ ανώτερο, για όσο διάστημα ορίζει ο νόμος. Ο χρόνος διατήρησης των προσωπικών σας δεδομένων στην περίπτωση που εγγραφείτε στην υπηρεσία αποστολής newsletter είναι μέχρι να μας ενημερώσετε ότι πλέον δεν επιθυμείτε να σας αποστέλλουμε newsletter μέσω του link που βρίσκεται στο υποσέλιδο του έκαστου email που θα λάβετε.

 

Χρήση δεδομένων

Οι πληροφορίες που συλλέγουμε χρησιμοποιούνται για να:

Επεξεργασία και εξυπηρέτηση αιτημάτων τουριστικών και ταξιδιωτικών υπηρεσιών

Αποστολή προτάσεων για παροχή εξατομικευμένων προϊόντων και υπηρεσιών

Επικοινωνία μέσω newsletter ( email, sms, mms , viber, ) για να σας ενημερώσουμε για νέες υπηρεσίες ή προϊόντα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν,

Επεξεργασία πληρωμών

Απάντηση σε ερωτήματα

Υλοποίηση πλαίσιου της παρούσας Πολιτικής Απορρήτου.

Με την επικοινωνία μαζί μας διατηρούμε αρχείο με τα μηνύματα επικοινωνίας, για να μπορούμε να επιλυθούν τυχόν ζητήματα που αντιμετωπίζετε.

 

Παιδιά και νέοι κάτω των 18 ετών
Στο Oxygen Tours δεν συλλέγουμε εν γνώση μας οποιαδήποτε πληροφορία από πρόσωπα κάτω των 18 ετών. Οι υπηρεσίες μας, τα προϊόντα και ο ιστότοπός μας απευθύνονται αποκλειστικά σε ανθρώπους που είναι τουλάχιστον 18 ετών ή μεγαλύτεροι. Άτομα κάτω των 18 ετών, δεν πρέπει να παρέχουν καμία πληροφορία σε αυτόν τον ιστότοπο, να μην εγγράφεστε στον ιστότοπο, να μην κάνετε καμία αγορά μέσω του ιστότοπου και μην δίνετε καμία πληροφορία για το πρόσωπό σας σε εμάς, συμπεριλαμβανομένων του ονόματος, της διεύθυνσης, του αριθμού τηλεφώνου ή της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας. Για οποιαδήποτε συναλλαγή θα πρέπει πρώτα να έχει δοθεί συγκατάθεση ή εξουσιοδότηση από τον κηδεμόνα του παιδιού.

 

Σχετικά με την επεξεργασία των Προσωπικών Δεδομένων

Έχετε το δικαίωμα να :

 

Αιτηθείτε πρόσβαση στα δεδομένα σας προσωπικού χαρακτήρα (“αίτηση πρόσβασης υποκείμενου δεδομένων”). Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να λάβετε ένα αντίγραφο των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που διατηρούμε για εσάς και να επιβεβαιώσετε ότι τα επεξεργαζόμαστε σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου.Ενδέχεται να ζητήσουμε αποδεικτικό της ταυτότητάς σας πριν σας δώσουμε αυτά τα δεδομένα.
Αιτηθείτε το δικαίωμα να αιτηθείτε την διόρθωση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που διατηρούμε για εσάς, να αλλάξετε ατελή ή ανακριβή δεδομένα που διατηρούμε για εσάς, αν και διατηρούμε το δικαίωμα να σας ζητήσουμε να επικυρώσετε την ακρίβεια των νέων δεδομένων που μας παρέχετε.

 

Αιτηθείτε τη διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων
Αιτηθείτε τη παύση επεξεργασίας ή τον περιορισμό επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων
Αιτηθείτε τη διαβίβαση των προσωπικών σας δεδομένων σε άλλο φορέα/οργανισμό.
Μπορείτε σε περίπτωση που αποδειχθεί ότι έγινε διαρροή των προσωπικών σας δεδομένων και είχε ως αποτέλεσμα να υποστείτε υλική ή όχι ζημία, έχετε το δικαίωμα καταγγελίας στην αρμόδια εποπτική αρχή (Αρχή Προστασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα).

 

Επικοινωνία
Για να ασκήσετε τα παραπάνω δικαιώματά σας ή αν έχετε ερωτήσεις σχετικά με την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων ή αν χρειάζεστε βοήθεια σχετικά με την άσκηση ή την κατανόηση των επιλογών απορρήτου, επικοινωνήστε με την ομάδα απορρήτου στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@oxygentours.com ή γράψτε μας στη διεύθυνση: Δωδεκανήσου 18, 17456, Άλιμος

 

Αλλαγές στην Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων
Το Oxygen Tours δύναται να τροποποιεί την παρούσα Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικών Δεδομένων. Κάθε αναθεώρηση θα τίθεται σε εφαρμογή με την ανάρτηση της αναθεωρημένης Πολιτικής.

admin