fbpx

MENU

Tel: +30 2110122116 | e-mail: info@oxygentours.com

ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

Σερβία

Βελιγράδι – Νόβι Σαντ

small group logo 2

Αναχωρήσεις

Κάθε Πέμπτη | Απρίλιος – Νοέμβριος 2021

Χτισμένη στη συμβολή δυο ποταμών, του Δούναβη και του Σάβα, το Βελιγράδι είναι από τις παλαιότερες πόλεις της Ευρώπης και το όνομα της στα σέρβικα σημαίνει ‘’λευκή πόλη ‘’. Πρόκειται για μια ζωντανή και νεανική πρωτεύουσα με ιδιαίτερη ατμόσφαιρα και alternative στέκια που έχει κερδίσει τον τίτλο ‘’Βερολίνο των Βαλκανίων ‘’. Θα περπατήσουμε τον πεζόδρομο της σικάτης Knez Mihailova που καταλήγει στην Πλατεία της Δημοκρατίας, θα  κάνουμε βόλτα και θα πιούμε καφέ στον πεζόδρομο της γραφικής Skadarlija που θυμίζει Παρίσι αλλά και στη μοδάτη οδό Strahinjica Bana. Θα επισκεφθούμε τον επιβλητικό ναό του Αγίου Σάββα, το Παλαιό Πεζόδρομο, το Κοινοβούλιο της Σερβίας, την Πλατεία της Δημοκρατίας, το Εθνικό Μουσείο, το Παλιό Παλάτι, το φρούριο Kalemegdan, και θα κάνουμε μινι κρουαζιέρα με πλοιάρια στα ποτάμια

1η ημέρα: Αθήνα – Βελιγράδι

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για την πρωτεύουσα της Σερβίας το Βελιγράδι, χτισμένο στη συμβολή δυο ποταμών, του Δούναβη και του Σάβα, είναι από τις παλαιότερες πόλεις της Ευρώπης και το όνομα της στα σέρβικα σημαίνει ‘’λευκή πόλη ‘’. Πρόκειται για μια ζωντανή και νεανική πρωτεύουσα με ιδιαίτερη ατμόσφαιρα και alternative στέκια που έχει κερδίσει τον τίτλο ‘’Βερολίνο των Βαλκανίων ‘’.  Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση. Για το βράδυ (προαιρετική) επισκεφτείτε τη μεσαιωνική περιοχή Σκαντάρλια, αγαπημένο μέρος των ντόπιων αλλά και των τουριστών για βόλτα και παραδοσιακό φαγητό, καλό ντόπιο ρακί με συνοδεία ζωντανής μουσικής και έντονη νυχτερινή ζωή! 

 

2η ημέρα : Βελιγράδι ( ξενάγηση )

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για περιήγηση στην πόλη και τα σημαντικότερα αξιοθέατα.

Θα δούμε τον εντυπωσιακό ναό του Αγίου Σάββα και την κρύπτη, το σήμα κατατεθέν της πόλης φρούριο Kalemegdan που δεσπόζει πάνω από τη συμβολή των ποταμών Δούναβη και Σάββα , τα κατεστραμμένα κτίρια από τον πόλεμο των Νατοϊκών δυνάμεων, το κρατικό Θέατρο, το Εθνικό και εθνολογικό μουσείο, τη Βουλή, το Δημαρχείο της πόλης και το Σερβικό Πατριαρχείο. Επίσης, δε θα παραλείψουμε να επισκεφτούμε τη φυλακή, όπου οι Τούρκοι κρατούσαν αιχμάλωτο τον ήρωα της Ελληνικής επανάστασης Ρήγα Φεραίο μαζί με τους συντρόφους του. Προς τιμή του σήμερα οι Σέρβοι έστησαν μνημείο με την προτομή του σε περίοπτη θέση απέναντι από το πάρκο του Καλεμέγκνταν, ονόμασαν δε το δρόμο σε οδό Ρήγα Φεραίου. Μετά την ξενάγησή μας, χρόνος ελεύθερος στην πόλη. Για όσους επιθυμούν προτείνουμε την προαιρετική μίνι Κρουαζιέρα στους ποταμούς Σάββα και Δούναβη. Θα επιβιβαστούμε στα ειδικά ποταμόπλοια για μια μίνι κρουαζιέρα, όπου θα δούμε την πόλη από μια άλλη οπτική γωνία. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.

 

3n ημέρα : Βελιγράδι – Νοβι Σαντ

Πρωινό και αναχω­ρούμε για την (προαιρετική) εκδρομή μας στην Βόρεια Σερβία. Πρώτος σταθμός η πανέμορφη κωμόπολη του Σρέμσκι Κάρλοβτσι με κτήρια με πλούσια αρ­χιτεκτονική. Θα συνεχίσουμε με σε το­πικό οινοποιείο για να δοκιμά­σουμε τοπικά κρασιά. Συνέ­χεια θα προχωρήσουμε στο Νόβι Σάντ, χτισμένο στις όχθες του Δούναβη και 2η μεγαλύτερη πόλη της Σερβίας. Θα ξεναγηθούμε στα σπουδαιότερα αξιοθέατα της πανέμορφης αυτής πόλης,  θα δούμε το κάστρο Petrovaradin, με ωραία θέα στον ποταμό Δούναβη, την πλατεία Slobodan, τον καθεδρικό ναό, το Δημαρχείο και θα έχουμε ελεύθερο χρόνο στον κεντρικό πεζόδρομο. Το απόγευμα θα ξεκινήσουμε για την επιστροφή μας στο Βελιγράδι. 

 

4η ημέρα: Βελιγράδι – Αθήνα

Μετα το πρωινό, χρόνος ελεύθερος μέχρι τη μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής στην Ελλάδα.

ΞενοδοχείοΔιατροφήδίκλινομονόκλινο
88 Rooms4* ή παρόμοιοΠρωινό295455
Mark Hotel 4* ή παρόμοιοΠρωινό355495
Sky Hotel 4* ή παρόμοιοΠρωινό395565

Περιλαμβάνονται

 • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης Αθήνα – Βελιγράδι – Αθήνα με την Air Serbia
 • Φόροι αεροδρομίων & χειραποσκευή 
 • Μετακινήσεις για τις ξεναγήσεις
 • Μεταφορές από/προς αεροδρόμιο εξωτερικού.
 • Ξενάγηση πόλης με Ελληνόφωνο ξεναγό
 • Διαμονή στο ξενοδοχείο επιλογής 
 • Πρωινό καθημερινά
 • Φ.Π.Α.

 

Δεν Περιλαμβάνονται

 • Προαιρετική εκδρομή Νοβι Σαντ
 • Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, θεάματα και γενικά όπου απαιτείται.
 • Ό,τι ρητά αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.
 • Δημοτικοί φόροι στα ξενοδοχεία

 

 

Σημαντικές πληροφορίες για την εκδρομή σας 

 

 • Ενήλικες και παιδιά ταξιδεύουν υποχρεωτικά με διαβατήριο νέου τύπου ή ταυτότητα νέου τύπου με λατινικούς χαρακτήρες. Σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται ο διοργανωτής ή το συνεργαζόμενο γραφείο για την αδυναμία επίδειξης των ταξιδιωτικών εγγράφων κατά τον έλεγχο στα σύνορα. Οι κάτοχοι μη ελληνικών εγγράφων έχουν την ευθύνη για τη διέλευση των συνόρων.
  (για περισσότερες πληροφορίες καλέστε την αντίστοιχη πρεσβεία στην Αθήνα)

 

 • Οι υπηρεσιακές ταυτότητες δεν αποτελούν ταξιδιωτικό έγγραφο (στρατιωτικών, λιμενικών, πυροσβεστών) με εξαίρεση των αστυνομικών που ταξιδεύουν κανονικά με την υπηρεσιακή τους ταυτότητα.

 

 • Παιδιά κάτω των 18 ετών που ταξιδεύουν με ένα γονέα χρειάζονται επικυρωμένη συγκατάθεση του άλλου γονέα. Παιδιά κάτω των 18 ετών που ταξιδεύουν χωρίς τους γονείς τους χρειάζονται επικυρωμένη συγκατάθεση και από τους δύο γονείς.

 

 • Προ-κρατήσεις σε συγκεκριμένες θέσεις στην πτήση δεν περιλαμβάνονται και υπάρχει δυνατότητα προ-κράτησης με επιπλέον χρέωση

 

 • Οι τιμές καταλόγου έχουν υπολογιστεί με βάση προσφορές των αεροπορικών εταιρειών και η διαθεσιμότητα είναι περιορισμένη

 

 • Ο διεθνής ξενοδοχειακός κανονισμός ορίζει ότι μπορείτε να παραλάβετε το δωμάτιο σας μετά τις 14:00 (check in) και να το παραδώσετε το αργότερο μέχρι τις 12:00 (check out).

 

 

Τρόποι κράτησης

 

 1. Τηλεφωνικά με έναν από τους ταξιδιωτικούς μας συμβούλους τηλ : 2110122116 
 1. Μέσω της φόρμας κράτησης στην ιστοσελίδα μας
 2. Με αποστολή email στο info@oxygentours.com
 3. Στα γραφεία μας Δωδεκανήσου 49, Άλιμος, Αθήνα
 4. Με επίσκεψη σε ένα από τα συνεργαζόμενα γραφεία σε όλη την Ελλάδα ( ζητήστε πληροφορίες )

 

Ώρες λειτουργίας τηλεφωνικών γραμμών : 09.00 – 21.00 (καθημερινά εκτός Κυριακής)

 

Διαδικασία κράτησης

 

Για να πραγματοποιηθεί κράτηση σε κάποια από τις εκδρομές μας πρέπει να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά ή με email ή συμπληρώνοντας τη φόρμα εκδρομής, και να μας ενημερώσετε για την επιλεγμένη εκδρομή, ημερομηνίες, όνομα και επώνυμο για κάθε ταξιδιώτη, ξενοδοχείο επιλογής και κινητό τηλέφωνο επικοινωνίας. Κατόπιν θα σας αποσταλεί επιβεβαίωση κράτησης σε email με όλα τα στοιχεία και λεπτομέρειες για το ταξίδι σας

Πληροφορίες - κρατήσεις

Αθήνα : 2110122116

Θεσσαλονίκη : 2311119887

Καλέστε μας ή συμπλήρωσε τη φόρμα επικοινωνίας

Please wait...

Δείτε ακόμα ..

Share this: